Oma üle 30-aastase Yumeiho meetodi praktika jooksul on Dr Maceij Dluski, PhD uurinud tuhandeid lapsi. Palju aastaid on ta seda teinud tasuta ja seetõttu ei ole tal patsientidest kunagi puudust olnud. Olles nende aastatega jälginud skolioosi erinevates staadiumides, on tal hulgaliselt kogemusi, millal ja kuidas rühihäire sünnib ja areneb. Samuti julgeb ta väita, et mida varem rühihäirele jälile saadakse, seda suurem on võimalus vältida selle edasi arenemist.

Dr. Macei Dluski, PhD räägib rühikontrollist järgmiselt:

Minu välja töötatud süsteem on eelkõige ennetustöö. See seisneb lapse luustiku, eriti vaagna sümmeetria kontrollimises ja selle asendi korrigeerimises, samuti ka lülisamba asendi korrigeerimises. Pärast selliseid toiminguid on vaja korrigeeritud luid perioodiliselt kontrollida. Kontrollimise kuupäevadest kinni pidades ei pruugi lapsevanemad karta lapse halva kehahoia ohtu.

Viimasel ajal on palju hakatud rääkima vaagnakaldest. Manuaalteraapia kliinikud pakuvad vaagna asendi korrigeerimist röntgenuuringut põhjal. Kuna antud röntgenuuringut tehakse seisvas asendis siis minu meelest on ülimalt julge hinnata ruumilise vaagna nihkeid tasapinnaliste röntgen ülesvõtete põhjal.

Oma pikaaegse kogemuse põhjal julgen väita, et vaagna asendi hindamine on äärmiselt keeruline ja seda peab läbi viima väga kogenud spetsialist.

Kutsume taaskord kõiki lapsi ja noorukeid (soovi korral ka täiskasvanuid) rühikontrolli R 4.11

Yumeiho teraapiat viiakse läbi mati peal põrandal, läbi riiete. Palume tulla teraapiasse mugavates (sportlikutes) riietes või võtta vahetusriided ja sokid kaasa.

BRONEERI AEG

TUTVU YUMEIHO HINNAKIRJAGA