Ühel kenal päeval sisenes Sinu Arst Lastekeskusesse Stella. Ta teatas, et oli teinud põhjaliku uuringu ja leidnud, et just Sinu Arst Lastekeskus ja Beebispaa on see koht, kus tema töötada soovib.
Meie positiivselt üllatunud töötajad ütlesid talle, et suhtumine on õige, aga Beebispaas töötamise eelduseks on vajalike koolituste läbimine.

Ühel päeval oli suurt elumuutust teostav Stella kõikide vajalike paberitega meie juures tagasi. Nüüd on saanud soojast ja suure empaatiavõimega Stellast meie Sinu Arst Lastekeskuse ja Beebispaa pere liige, kes räägib enda kohta nii:

“Olen alati beebisid armastanud. Mida väiksemad, seda armsamad. Kui enda lapsed juba beebieast välja kasvasid, avastasin end sageli oma laiemas pere- ja tutvusringis imikutega tegelemas. Ühel hetkel tundsin, et tahaksin väga beebidega töötada. Just sellest sisetundest lähtuvalt uurisin õppimis- ja töötamisvõimalusi väikeste lastega. Täiendkoolituste teekond tõi mind Sinu Arst Beebispaasse.

Harrastussportlasena tegelen ka ise regulaarselt ujumisega. Nii saan ühendada oma hobi ja pakkuda omapoolseid soovitusi. Naudin väga töötamist pisikestega, teen seda hoole ja armastusega, lähtudes empaatiliselt pisikesest indiviidist.

Siiras ja vahetu emotsioon, mida saan beebidelt ja nende vanematelt, on hindamatu ja see hoiab mind positiivsena.”

BRONEERI AEG VEEBIREGISTRATUURIS

TUTVU BEEBISPAA TEENUSTEGA

TUTVU BEEBISPAA HINNAKIRJAGA