Minu teekond toitumisnõustaja ameti juurde on saanud alguse elukestvalt iseenda, oma pere ja lähedaste vajadusi märgates. Tundes, et vajan enam teadmisi üldiste tervist  mõjutavate tegurite suhtes, läbisin Tallinna Ülikooli Haapsalu kolledžis tervisejuhi õppekava toitumise spetsialiseerumisega.Lisaks olen täiendanud end erinevatel kursustel nt sportlase toitumise valdkonnas, toitumine neeruhaiguste, tsöliaakia korral, mikrobioomialased, toidutalumatusega seonduvad koolitused jpm. Oman toitumisnõustaja viienda taseme kutsekvalifikatsiooni. Nõustajaameti vältimatu osana hoian end kursis erialase informatsiooniga täiendades end pidevalt.

Kunagi varem inimkonna ajaloos ei ole toit olnud nii kergelt kättesaadav ja sortiment nii rohke kui tänapäeval.  Paraku on see toonud kaasa olukorra, kus tervisele soodsate valikute tegemine nõuab aina enam laialdasi teadmisi.

Noore inimese organism reguleerib toitumise puudujäägid ja ebakohase liikumise, selle mõju ei avaldu koheselt. Kui mitte varem, siis keskea saabudes hakkavad tunda andma käitumuslike tegurite, nagu vajadustele mittevastav toitumine, ebapiisav füüsiline aktiivsus, vähene uneaeg jpt mõjurite tervist kahjustav jõud. Võivad kujuneda erinevad tervisehäired nagu rasvumine, südame-veresoonkonnahaigused jpm.

Oma töös klientidega lähenen iga inimese probleemile individuaalselt. Tehes senisega võrreldes väikeseid muutusi ja teadlikke valikuid, on pea iga inimene suuteline maandama märkimisväärselt terviseriske, saavutades ja hoides just sellist kehakaalu, milles ta tunneb end võimalikult hästi.

Kui oled valmis asuma oma tervist toetavale teekonnale ning vajad juhendamist toiduvaliku ja igapäevase liikumise osas, võta julgelt ühendust.

Leiame koos just sulle sobiva lahenduse!

BRONEERI AEG

TUTVU TOITUMISKLIINIKU HINNAKIRJAGA