Külmaravi on üks ravimeetoditest, mis on abiks mitmes meditsiinilises valdkonnas – traumajärgses liiges- ja lihaskahjustuste esmaabis ning hilisemas taastumises, reumaatiliste haiguste kontrolli all hoidmiseks ning nahahaiguste ravis. Külmaravi on üha kindlama koha leidnud kaasaegses spordimedistiinis ja taastusravis, vigastuste ennetamisel ja taastumisel.

Miks tänuväärne? –  Sest see on:

  • kergesti kättesaadav
  • lihtsasti rakendatav
  • odav
  • effektiivne

Külmaravil on väga palju kasulikke füsioloogilisi omadusi. See mõjub analgeetiliselt (vähendab valu), avaldab toimet organismi metaboolsetele protsessidele (ainevahetus aeglustub) ning alandab rakkude hapniku vajadust. 

Sellel on tähtis roll näiteks treeningkoormustest taastumisel (vähendab lihasstressi), traumade ennetamisel (tõstab lihastoonust) ning traumade ja operatsioonide efektiivses järelravis (stimuleerib vereringet, kiirendab põletikuliste protsesside taandumist, parandab liigese liikuvust).

Alati on mõistlik esmalt pöörduda vastava eriala spetsialisti poole, kelleks peamiselt on füsioterapeudid, sest külmaravi võimalusi on erinevaid ning erinevad on ka eesmärgid, mida soovitatakse saavutada, ja tegevuse plaan.

Põhjalikumaks külmaravi konsultatsiooniks või külmakompresioonraviks broneeri aeg füsioterapeut MartinVahemetsa vastuvõtule.

Sinu Arst Terviseteenustest saab osta ka spetsiaalseid külmaravi tooteid.

BRONEERI AEG

TUTVU HINNAKIRJAGA