Oma tegevuses Beebispaas ja Lastekeskuses lähtume me kaasaegsest printsiibist, et eelkõige inimene ise on oma tervise eest vastututav. Beebide puhul saavad nende arengusse kõige rohkem panustada nende vanemad. Meie roll on anda professionaalset nõu ja õpetada parimaid võtteid lastevanematele. Seda ikka selleks, et inimene oma elukaare jooksul peaks võimalikult vähe arsti juurde sattuma.

Ujutamise olulisust beebi arengus on raske ületähtsustada. Parima tulemuse saavutab selles koos suurte teadmiste ja oskustega kogenud ujutajatega. 

Neid on meie Beebispaas kolm – Aire, Elisa ja Kertu. Tutvustame neid Teile tulevastes postitustes, et saaksite aimu nende erioskustest ja iseloomudest ning oskaksite valida endale ja beebile sobivaima. Loomulikult võib käia ka eri ujutajate tundides, et saada kõige laiem võimalik teadmiste- ja kogemutespagas.

Esimesena räägime ujutaja Elisast. Elisa on füsioterapeudi haridusega ja tegeleb nii laste kui täiskasvanutega. Tunni alguses nõustab Elisa lapsevanemaid massaaži- ja võimlemisvõtetega hinnates samal ajal lapse füüsilist arengut. Selle tulemusena oskab ta vajadusel lastevanematele soovitada arendavaid harjutusi, mida kodus oma beebile teha. Lisaks on Elisal ette näidata lapse ja vanema jaoks kõige kasulikumad kandmisvõtted ja -asendid.

Elisale meeldib juurde õppida huvitavaid fakte beebide vaimse ja keelelise arengu kohta, et neid paremini mõista ja lõbustada ning arengut hinnata. Ta on entusiastlik ja rõõmsameelne ning püüab beebisid innustada end vees “ära väsitama”, et pärast trenni tuleks parim ja magusaim uni!

BRONEERI AEG VEEBIREGISTRATUURIS

TUTVU BEEBISPAA TEENUSTEGA

TUTVU BEEBISPAA HINNAKIRJAGA