Martin liitus Sinu Arsti kliinikuga, kui lõpetas Tartu Ülikooli Korvpallimeeskonna juures töötamise ja kolis tagasi Tallinnasse.Põhjus, miks ta valis liituda Sinu Arsti Terviseteenuste kliinikuga, oli suuresti seotud ühise maailmavaatega tervise edendamisel. SA Terviseteenustes on keskel kohal teenused enne arsti aga seda arsti pilgu all. Just see kontseptioon, kus perarst ja terapeudid töötavad kliendi parema tervise nimel ühiselt, sai lõpliku valiku tegemisel otsutavaks.

Lisaks oma suurtele füsioteraapia alastele teadmistele ja kogemustele, on viimased 4 aasat Martin ennast täiendanud ka ortopeedilise osteopaatia alal.

Ortopeedilise osteopaatia eesmärk on leida peamine põhjus, mis tingib inimese kehas füsioloogilisi ja neuroloogilisi vaevuseid (haiguse tagajärjel tekkinud komplikatsioonid, traumad, sundasendid, äkilistest liigutustest tingitud lihaste- ning närvivalud, valeasendid, raskuste tõstmine, sportimine, ülekoormus jne). Põhjuseid võib olla väga erinevaid ning iga patsiendi probleemile läheneb Martin individuaalselt.

Broneeri aeg

Tutvu Tervisestuudio teenustega ja hinnakirjaga