PÖFF-i direktor Tiina Lokk ja Sinu Arst Terviseteenuste peaarst dr Anneli Talvik allkirjastasid 2020 aasta filmifestivali partnerluslepingu, millega sai Sinu Arst Terviseteenustest käesoleva aasta PÖFF-i ametlik tervisepartner. “Meil on suur au olla nii väärika filmifestivali ametlikuks tervisepartneriks just tänavusel, tervise mõttes keerulisel aastal” ütles dr Anneli Talvik. “Hea emotsioon vähendab stressi inimestes ja aitab seeläbi tugevdada ka immuunsüsteemi. Pöffi poolt kinos pakutav emotsioonikogus on erilise väärtusega ka tervise seisukohalt. Loodame, et need emotsioonid ja pöffihuntide tark käitumine kinos aitab meil koos paremini seista ka maailma räsiva viiruse vastu” lisas dr Talvik.

“Mitteametlikult oleme dr Anneli Talvikuga koostööd teinud juba aastaid” ütles allkirjastamisel Tiina Lokk. “Mul on hea meel, et meie koostöö on saanud nüüd ka ametliku vormi. Sinu Arst Terviseteenustel on pikk kogemus Eestis tegutsenud rahvusvaheliste filmigruppide teenindamisel ja nad on saanud nendelt filmigruppidelt head tagasisidet. Tänavusel keerulisel aastal on festivali korraldamisel koostöö arstide ja terviseametnikega eriti tähtsal kohal. Sellest koostööst on saamas omamoodi missioon kinokultuuri päästmise mõttes.” lisas Tiina Lokk

Tänavune, 24. Pimedate Ööde filmifestival leiab aset 13.–29. novembrini. Enne kinokülastust tutvu ka turvajuhiste ja nõuannetega PÖFF-i kodulehel poff.ee.